Jump to content

A világ legdrágább hoteljei I.rész

2014. 10. 10. 19:00

Az ezt megelőző cikkben a legfurább hotelekről olvashattak. Ezen felbuzdulva, most a legdrágábbak szobáiba nyerhetnek betekintést.

Az első helyen, toronymagas előnnyel a Burj Al Arab nevezetű luxusszálló áll. Egy átlagos szoba ára, egy éjszakára 1,611 – 5,000 $ között van. Ha királyi ellátásban akarunk részesülni, nincs akadálya, 20,000 $/ éjszaka áron a miénk lehet a Royal Suite lakosztály. Ilyen árak mellett, az már természetes, hogy a vendégeket mindenhova bérelhető Rolls Royce szállítja.


The Mansion at the MGM Grand
a pazar olasz stílus kéznyomát viseli magán, habár Las Vegasban épült. A szobák éjszakánként 5000$-ért kivehetők, cserébe minden szolgáltatást igénybe vehetünk, és talán nem is kell részletezni, hogy milyen szolgáltatásokat nyújthat Las Vegas legnívósabb hotelje. A tömör luxus mellett nem kell aggódni attól sem, hogy valaki folyton a nyakunkban lihegne.

Le Dune, Forte Village Resort Olaszországban, Szardínia szigetén található. A 2,500$/éjszaka áron kivehető bungalóival, méltán kiérdemelte helyét, a listán. A bungalók kétszintesek, teljes felszereltségűek. Az már csak mellékes, hogy a ha kitekintünk az ablakon, háborítatlan mediterrán panoráma tárul elénk.

Végül megint egy mediterrán szigetvilág, ahol az ember bátran kibérelhet egy komplett szigetet, íme a a Wakaya Club. A kellemes kikapcsolódáshoz a Fidzsi-szigetekig kell repülnünk, majd rábökni egy darabka szárazföldre, kifizetni 2,400-7,600$ éjszakánként –attól függ, mennyire extra a sziget amit választottunk – és máris kezdetét veszi a megfizethetetlen élményekkel bővelkedő nyaralás.





(A képek forrása: amerikanki.com)