Jump to content

Így kell profi módon strandolni

2015. 06. 06. 16:00

Strandtörölközőbe gondosan becsavart értékek, az árnyékban felforrt frissítők, és több tucat fifikus megoldást igénylő dolog, amelyekkel minden strandolónak meggyűlik a baja. Probléma? Itt a megoldás!

A profik a hűtőtáskára esküsznek, de ki akar hatalmas pakkal strandolni menni?
A nyári hőségben a parton hagyott üdítő az elsődleges problémaforrás. Hiába rejtjük el egy árnyas fa tövébe a jéghideg frissítőnket, az maximum egy órán belül ihatatlan meleg löttyé válik. A megoldás: töltsünk egy palack negyedéig vizet. Fektessük el és tegyük a mélyhűtőbe, várjuk meg míg jéggé fagy. Vigyük magunkkal, töltsük bele a fogyasztani kívánt üdítőt, és kész is. Ez a tökéletes frissítő receptje.

A törölköző láthatatlanná tevő ereje.
Ha az ember a parton hagyja a dolgait csak reménykedik, hogy nem viszik el, illetve az állandó szemmel tartás stratégiáját válassza a víz közepéből. Na de komolyan… ki tudna kiérni a vízből olyan hamar, hogy megakadályozhassa a dolgai között matató tolvajt? Senki, viszont több megoldás is létezik a problémára. 1: ha magunkkal visszük a pénzt/kulcsot/telefont. Több módja létezik ennek. 1. fogjunk egy üres a légmentesen záródó műanyag zacsit és pakoljunk bele. 2: ha a parton hagyjuk értéktelennek „álcázva”. Erre a legegyszerűbb pl.: ha a nálunk lévő pénzt beletekerjük egy üres Labellós szájkencébe. Ki akarna ellopni egy Labellót?

+1. A strandos büfében vásárolt – olykor gigantikus méretű – hamburger legegyszerűbb és legkevésbé kézösszekoszolós, húskicsúszós változata, ha egyszerűen megfordítjuk a hamburgert. Valamiért fejjel lefelé tökéletesen egybe marad, és nem ragacsozza össze az embert.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(A kép forrása:http://s18.photobucket.com/)