Jump to content

A legjobb öt grillezett szendvics

2014. 09. 25. 16:00

A gluténmentes reggeli-csodák után, íme egy ötös lista ínycsiklandó sajttal, fűszerekkel, húsokkal  komponált grill szendvicsekről, ha esetleg kifogyott volna a finom ötletekből.

Az első helyezett a „Croque Madame” (1.kép) névre keresztelt pikáns, grillezett sajtos szendvics. Könnyedén elkészíthető, mindössze grillezett sajtra, füstölt húsra van szükség, a tetejére pedig lágy tojást tegyünk.

A Délnyugati sajt panini (2.kép) nevet viselő grillezett szendvics ötvözi magában a répa, cukkini, sajt, és salsa ízét. Érdemes kipróbálni ezt a zöldségmixet.

The Tertulia-i grillezett sajtos szendvics (3.kép) kiváló a vegetáriánusok, vagy diétán lévők számára is, hiszen nincsen benne hús, csak zöldség és három féle sajt - Cheddar, Manchego and Gouda - a kenyér pedig teljes kiörlésű.

A csípős ételek kedvelőnek sincs oka csüggedni, mert a Chilis grillezett sajtos szendvics nekik van kitalálva. A hozzávalók, az elvezésben megtalálhatóak.

Utolsóként egy személyes kedvencet ajánlanék, ami cibattából készíthető. Nem kell bele más csak egy jó fajta sonka, sok sajt - lehetőleg füstölt - és már lehet is grillezni. Tálalásnak sós chipset illetve salátát szokás mellé tenni.