Food stylistnak lenni nemcsak hangzatos, de kifizetődő munka. Nincs más dolga, mint az étel legelőnyösebb oldalát lekapni, és kész is. Hogy ezt mivel lehet a legegyszerűbben elérni?
Meglepődne, ha azt mondanám, hogy a képen szereplő pulykafotó elkészítéséhez nyersen tálalták a madarat? Bizony, az ízletesnek, és ropogósnak tűnő húsétel teljes mértékben sületlen. A színt ételszínezék, barnító spray és víz keverékéből készült egyvelegből kapták, majd azzal permetezték be a pulykát. A tartását papír gurigáknak köszönheti, amit belétömködtek, hogy nagyobbnak tűnjön.
Ezen a képen nincsen fagylalt. Mégis látja? Az csak a szorgos kezek munkájának köszönhető. A gombócok eredetileg disznózsírból készültek, hiszen a hagyományos fagyi pillanatok alatt elvesztené tartását a reflektorfényben. A díszítés ételszínezék.
A reklámokban látható grill ételek egytől-egyig tökéletes grillrács csíkkal rendelkeznek. Ez persze nem a több órás sütögetésnek köszönhető, hanem egy szerkezetnek, ami fél másodperc alatt beleégeti bármely felületbe az áhított grillcsíkot.
Kíváncsi még több érdekességre? Tartson velem holnap is!
További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(A kép forrása: http://dd508hmafkqws.cloudfront.net/&http://globe-views.com/)