Jump to content

Mire jó a My Bottle üveg?

2015. 07. 27. 12:30

A mostanában divatossá vált „My Bottle” feliratú üvegek ott díszelegnek az edzőteremben a fitness gépek mellett, a kolléga íróasztalán, és kikacsintanak az MK fémjelzéssel ellátott táskákból is. De mi a valós haszna a lassan sznobizmussal egyenértékű műanyag üvegnek?

 

A fél liter űrtartalmú, átlátszó „My Bottle” felirattal ellátott üveg annyira egyedi megjelenéssel lett tervezve, mint a Nike Airmax vagy az MK táska. Ahogy az ilyen dizájner termékekkel lenni szokott, hamar rákapott a celebvilág, majd a trend szépen lassan megjelent a „hétköznapi” emberek kezében is.

A My Bottle üveg talán az EQUA újrahasznosítható, bpamentes műanyaghoz hasonlóan kínál egészséges alternatívát a műanyagflakonból ivásra. Habár az utóbb említett esetében ismert tény, hogy termékeik nem tartalmazzák a káros bpa vegyületet, illetve a kulacs újrahasznosítható műanyagból készül, ezzel ellentétben a My Bottle üveg összetételéről, funkciójáról szinte semmit nem találni még az interneten sem (így csak a feltételezések és felhasználók véleményére lehet alapozni).

Az aukciós és árusító weboldalakon a termék egészségre gyakorolt hatása helyett inkább annak dizájnos és egyedi, kreatív mivoltát emelik ki. Funkciójaként a belerakott gyümölcs, dzsúsz frissen tartása van megadva. Shakerként is használható. Itthon kb. 2500- 5000 ft-ig terjed az ára, de külföldi webáruházból 600 ft-ért is rendelhető.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(Kép:
aliexpress.com)