Jump to content

Egészségőrzés hosszú távon, mazsolás vízzel

2015. 11. 18. 12:30

A mazsolában található rostok és tápanyagok természetes védőpajzsként óvják a szervezetet a káros behatásokkal szemben. Serkentik a máj működését, csökkentik a szervezet savasságát, egyszóval mindenhol képesek jótékony hatásukat kifejteni.

A szőlőből készülő finomság gyógyhatása régóta ismert, ám csupán napjainkra vált igazán jelentőségteljessé szerepe a táplálkozásban.

Tápanyagtartalmát tekintve bővelkedik a szükséges rostokban, anyagokban, plusz antioxidáns hatású, így fogyasztásával féken tartható az oxidációs stressz, és a szabad gyökök okozta káros hatások.

Kifejezetten jó méregtelenítő, így leveszi egy kicsit a terhet a májról. Csökkenti a gyomor savasságát, és gátolja a gyomorfekély és vesekő kialakulását.

A rendszeres bevitel legegyszerűbb formája a mazsolás víz, hiszen bárhol is vagy magaddal viheted. Kiváló szomjoltó és mellette még a szervezeted ideális működését is támogatja. Készíts belőle főzetet és fogyaszd ezt egész nap. Hetente legalább egyszer iktasd be a mazsola vizes napot.



További extra érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát is!
(Kép: insockmonkeyslippers.com)