Jump to content

A Kangoo felszabadító ereje

2014. 08. 05. 12:30

Szórakozva, és ízület kimélően sportolni? Létezik ilyen. Ez a Kangoo!

Viszonylag sokan hallottak már erről az edzésformáról, de kevesen próbálták ki.

A Kangoo Jumps lényege hogy úgy sportolhatunk, hogy nem terheljük meg az ízületeinket. Ez a rugalmas, különleges kialakítású cipőnek köszönhető. Olyan mozgásélményt ad, mintha súlytalanul kocognánk végig egy ugrószőnyegen.

A Kangoo kifejlesztése egyrészt annak köszönhető, hogy az aktív nagyobb igénybevételt jelentő mozgásformákat sokan nem tudják már folytatni ízületi vagy térd problémák miatt. A speciális kialakítású cipőm ellipszis rugó és feszítő szalagok helyezkednek el, ezek több, mint 80%-át elnyelik a gerincre és ízületekre mért „ütéseknek”. Így kevesebb a kialakulási lehetősége a hosszútávon jelentkező sportsérüléseknek.

A Kangoo Jump edzésformát az olyanok számára ajánlják, akik a dinamikus, aktív mozgást részesítik előnyben. A Kangoo javítja a koordinációs készséget, az állóképességet, illetve a szívműködést. Az aktív igénybevételnek köszönhetően, erősíti az izomzatot, és fejleszti a rugalmasságot. Egy kiadós edzés során 25%-kal több kalóriát égethetünk el, mint más, speciális cipőt nem igénylő sportoknál.