Jump to content

Hétvégére fel!

2014. 08. 29. 09:00

Ha hihetünk az előrejelzéseknek, egy csodálatos, napsütéses, nyárzáró hétvége vár ránk. A jó időhöz jó programok dukálnak. Íme néhány.

Ha szeretnénk az utolsó nyári hétvégét szabadtéren tölteni, - márpedig miért ne akarnán? - akkor remek célpont az Etyeki piknik. Közvetlen buszjáratok indulnak Kelenföldről. A fesztiválon fellép többek közt a Bon-Bon, lesz gasztrosétány, és sok gyerekprogram.
A sétahajókázás sem elvetendő ötlet, most néhány kuponos oldal akciós ajánlatokkal várja az érdeklődőket. Így pénztárca barát árakon élvezhetjük akár nappal, vagy éjjel Budapest szépségét a Dunáról.
A lánchídi átadóra pénteken kerül sor, a Budavári Önkormányzat ingyenes koncertekkel, és családi programokkal ünnepli a felújított Lánchíd átadását.
Szintén pénteken kerül sor az Állatkertek éjszakája elnevezésű rendezvényre a budakeszi, budapesti, debreceni, győri, jászberényi, kecskeméti, miskolci, pécsi, poroszlói, szegedi és a veszprémi állat-bemutatóhelyek részvételével. A programok 19 órától kezdődnek és éjfélig tartanak. A belépés 23 óráig lehetséges.
A nyárzárást Újpesten is megünneplik, ingyenes koncertekkel, és gyerekprogramokkal, ami péntektől, vasárnapig látogatható.
A margitszigeti víztoronynál szombat este 20 órától Jazzy Tower. A Bin-Jip koncertezik. Ugyan itt, még mindig tartanak A Budapesti Nyári Fesztivál napjai.

(A kép forrása: http://www.minimaxtermekek.hu/)