Jump to content

Borongós idő ellen, jó programok!

2014. 09. 12. 12:30

Ebben a borongós időben az embernek kedve sincs kimozdulni, de a hétvégén mégis érdemes lesz, mert szuper jó programok várnak mindenkit, az összes kalandvágyót, akiket egy kis eső sem tántorít.

A borfesztiválok még mindig tartanak. Gőzerővel készülnek a látogatók fogadására a budai várnegyedben is, ahol 10-14-ig finomabbnál finomabb borkülönlegességeket kóstolhatnak az oda látogatók.

Az 56-osok terén egészen 21-ig látogatható az ARC plakátkiállítás, ahol ismert, vagy feltörekvő alkotók műveit tekinthetjük meg.

Akik szeretnének a rossz idő ellenére is elszakadni a fővárostól, azok számára Kiskunhalas, Hajdúszoboszló, és Hévíz kiváló úti cél lehet. Idén Hévíz nyerte el a Magyar Dal fővárosa címet, így ott kerül megrendezésre a Magyar Dal hétvégéje. A rendezvényen, péntektől vasárnapig, olyan együttesek dalait élvezhetjük, mint Back II Black, Kapocs Zsóka, Nagy Feró és a Beatrice, Tóth Vera, Rusznák Gábor és a Jumprock Band, valamint a Budapest Voices. A gasztronómia kedvelőnek Hajdúszoboszló ajánlott, ahol Bioétel- és Borfesztivál várja az oda érkezőket. A rendezvényen bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességek, finomságok kóstolása közben kiváló magyar pincészetek boraival ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Kiskunhalasra látogatva, a hagyományos szüreti fesztivál hangulatát élhetjük át.