Jump to content

Állati erővel felruházott emberek

2014. 09. 28. 16:00

Körbetekintve a világban sok furcsasággal találkozunk. Szemezgetve a sok közül, az állati erőkkel felruházott emberekről lesz szó. Ez alatt kiket kell érteni? A macska embert, a „denevér” fiút, a sellő nőt és a leopárd embert.

Több önjelölt tudós, kutató, illetve pszichológus tanulmányozta már az e féle durva testmodifikációs eseteket. Természetesen maguk az érintettek is meséltek arról, hogy az évek – és rengeteg pénz elköltésével – hogyan váltak „állattá” és miért. A megnevezett okok között érdekes módon az állt legtöbbször, hogy így állatias ösztöneiknek teret engedhetnek, illetve egyfajta „hatodik érzékük” is felerősödött. Pl.: jobban érzik az elektromágneses teret és a hullámokat, valamint sokkal ösztönösebbek. Úgy véli, hogy olyan oldalát tapasztalják meg az életnek, amelyet emberként képtelenség. Pár érdekes figura közülük Amerikában vagy épp Angliában közkedvelt celebnek számít.

A macska és leopárd ember talán az összes közül a legismertebb nálunk. Az utóbb említett idős férfi egész testét foltok borítják és egy elhagyatott kőházban élt Skóciában. A Cat Man-ként elhíresült férfi már messzebbre ment. Nem elégedett meg a tetoválással. több mint 14 sebészeti beavatkozás kellett ahhoz, hogy átalakítsa az arcát egy macskáévá. Itt megtekinthető.

A két kevésbé ismert szereplő hazánkban a sellő nő, és a „denevér” fiú. A sellő nő egészen egyszerűen onnan kapta a nevét, hogy egy balesetet követően sellő uszonyhoz hasonló „protézist” fejlesztettek ki számára, amellyel úgy úszhat akár egy delfin. A "denevér" fiúnak keresztelt gyermek története azonban koránt sem vicces. Ő nem önként választotta, hogy ugymond állati képességekre tegyen szert. A történetét megismerhetik a cikk holnapi folytatásában.

(A kép forrása: http://www.bbc.com/)