Jump to content

A legbénább öt randi helyszín

2014. 10. 01. 19:00

Mi kell egy igazán pocsék randihoz? Például egy elbaltázott helyszínválasztás. Íme az öt legbénább randi hely, amivel garantáltan kreativitásmentes személynek fog tűnni.

Elsők között a mozi említhető meg. Nincs is annál vérszegényebb ötlet, mint az első találkát egy olyan helyre szervezni, ahol nem lehet beszélgetni, és csak a vászonra tapadva töltünk el két órát, ahelyett, hogy megismernénk a másikat.

Hasonlóan rossz elképzelés koncertre vinni a másikat. Szintén nem a legjobb helyszín a beszélgetéshez, plusz nem biztos, hogy eltaláljuk az illető stílusát – vagy épp nem kedveljük azt, amit ő – így az egyik fél unalmasnak fogja találni azt a másfél órát, amíg a banda kizenéli magát.

Elvinni plázázni – mert igen sajnos vannak ilyenek – sem nagy ötlet. Először is a plázák zsúfoltak, bamba tömegek kóvályognak mindenfelé, és valljuk be, nem épp a legromantikusabb hely, ahol elmélyülten beszélgetnél a jelöltetted. Nem beszélve a zajról, az idegesítő plázazenéről.

A sétálós randi a lista utolsó helyén szerepel. Talán az még átmenetet képez a majdnem unalmas és a majdnem jó kategória között. Igazából a helyszínválasztáson sok múlik, bár sajnos itt is elég könnyű beleesni a klisének számító városligeti-budaiváras-margitszigeti háromszögbe.

A kreativitás nem bűn, a következő cikkben pár jó randi helyszínt olvashatnak, amivel garantáltan nem sülnek fel.