Jump to content

Ha ide viszi randizni a kedvesét, garantáltan jó pontot szerez

2014. 10. 02. 12:30

Az előző cikkben olvashattak a legbénább öt randi helyszínről. Most öt olyanról olvashatnak, amitől nem tűnnek ötlethiányosnak, és garantáltan lenyűgözik a kiszemeltet.

Érdemes még kihasználni a jó időt és elmenni piknikezni. Kiváló helyszín lehet erre pl.: a Pilisszentkeresztnél található kis tó, ami busszal is jól megközelíthető, és nincsen messze (kb 20 km). Viszont ha semmiképp nem akar kimenni a városból elég csak a budai hegyekbe menni, és a Gül Baba kertjében feltálalni a finom falatokat. A kilátás gyönyörű, a hely csendes, beszélgetésre és romantikázásra tökéletes.

Egy ebéd vagy vacsora is jó választás. Hiába írható fel a klisé listára, még akkor is „menő”. Egy közös étkezés egy kulturált helyen a belvárosban – Liszt Ferenc téri étteremsor, Godzsu udvar, a Ráday utca sétálóutcájában lévő éttermek stb. –jó indítás. A kellemes zene, jó környezet, finom ételek egyrészt maradandó élményt nyújtanak, plusz jó fényben tünteti fel a helyszín választóját is, mivel a gasztronómiai szemlélete túlmutat a gyorséttermi koszton.

Az evős programok helyett azonban aktívkodni is lehet. Míg a jó idő tart és a partner is kapható a természetjárásra, érdemes meghódítani a János-hegyet, a Róka-hegyet, esetleg Hűvösvölgybe vagy a normafánál tenni egy kört andalogva kézen fogva, romantikától felpezsdülve. A természet amúgy is megnyugtatja az embert, és itt sem kell tartani attól, hogy lépten, nyomon valaki a nyakunkba lihegne.

Bár legtöbben még mindig a beülős eszegetős, iszogatós szituációkat kedvelik. Ebben az esetben érdemes meglátogatni a Deák Tér- Váci utca között elterülő beülősek valamelyikét, mert már maga a környezet is kicsit kiszakít a napi megszokott élettérből.