Jump to content

A világ legdrágább hoteljei II.rész

2014. 10. 09. 16:00

A luxushotelek következő négyese sem maradhat említés nélkül, ha már a legdrágábbakról van szó. Egyikre sem mondana nemet!

A Grand Resort Lagonissi Athén gyöngyszeme. Nyugodt szívvel kijelenthető, hogy Európában a legeslegdrágább szálláshely, a maga 48,000$/éjszaka(!) árkategóriájával. Az éjszakánként 11,668,803 Ft értékű szobákhoz privát szakács és komornyik jár. A lenyűgöző panoráma pedig természetes. A teljes kielégülést 10 díjnyertes étterem és széles választékú program biztosítja. A komplexum egyébként 1,188 négyzetméter.

A Hotel President Wilson nevéből már kihámozható, hogy nem olcsó. A Svájcban található szálloda Európa második legdrágábbja. A King’s Penthouse azaz Királyok apartmanja fantázianevű szoba potom 31,000$-ért kibérelhető egy éjszakára. A 4 hálószobás, 6 fürdőszobás, 35 embert bőven befogadó nappali mellett a biztonság miatt sem kell aggódni, hiszen az ablakok golyóállóak. A kilátás a Genfi-tóra és az Alpokra tekint. Viszont, ha a szoba mégis unalmasnak bizonyul, a kedves vendég átruccanhat a 0-24-es nyitva tartású Fittnes centrumba, fodrászatba, kozmetikába, Spa-ba.

A St. Regis Bora Bora Resort ránézésre maga a földi paradicsom. Az árakat tekintve már kevésbé. Egy éjszakáért 1,500$ kell fizetni, viszont exkluzív ellátást és szállást kapunk cserébe, mint például, választhatunk, hogy vízi vagy szárazföldi villában szállunk e meg. Itt megszállva garantáltan kiélvezhetjük a vízi bárt, a nemzetközi konyha fogásait, miközben elrévedve a trópusi táj gyönyörűségében elmélkedünk az élet nagy dolgain.

A Hotel Le Bristol Párizs szívében található és bátran kijelenthető, hogy környéken ez a legdrágább és legelegánsabb szálloda. Egy szoba ára 1,000-10,000$/éjszaka áron kivehető, ami attól függ, mennyire szeretnénk luxus környezetben pihenni. A vendégeket tíkfából és üvegből készült medence, és Párizsra nyíló panorámás szauna várja, többek közt.





(A kép forrása: http://travel.amerikanki.com/)