Jump to content

Kína, ahol a szarvas here az étlap királya

2014. 11. 26. 19:00

Ahány kultúra, annyi szokás. Kínában egy nyugati ember számára rengeteg furcsaság és megemészthetetlen dolog és ideológia van gyakorlatban, de nem ettől a diverzitástól szép a világunk?

Kínában sok városi legenda terjeng, a potencianövelő szerekkel, és azok eredeti tulajával kapcsolatosan. Mivel a férfiúi teljesítőképesség minden nép férfijai számára egy kulcskérdés, így itt sem maradhat ki szórásból.

Kínában klasszikus potencianövelőnek az elfogyasztott állati herét, és péniszt tartják. A középkategóriás éttermekben már szinte bárhol lehet vásárolni kutyaherét, ami állítólag elfogyasztása után állítólag pozitívan növeli a szexuális teljesítőképességet. Ez a fajta étel nagyjából még a megfizethető kategóriába tartozik, nem úgy mint a szarvas here.

A fent említett eledelt már csak az igazán tehetősek engedhetik meg maguknak, ugyanis a fogás ára magasabb, mint a cápauszony levesé, ami még itthon is igen borsos áron mozog. A szarvas here állítólag elfogyasztása után pár órával hat igazán. Megduplázza a potenciát, és a férfiúi teljesítőképesség az egekbe szökik.

Nem csak Kína az egyetlen, ahol állati eredetű szervekkel kívánják felturbózni a lelohadt érdeklődést. Indiában pl. kígyóvért isznak, mert mágikus erőt tulajdonítanak a vörös italnak. Nem lehet valami finom a frissen kicsavart lé.


(A kép forrása: englishshina.com)