Jump to content

Valentin-napi egyszerű, mutatós saját készítésű ajándékok

2015. 02. 13. 16:00

Holnap bekövetkezik a szinglik rémálma, az Amerikából adoptált szokások megvetőinek ünnepe, a Valentin nap. Ha viszont, nem tartozik a fent említett két csoportba, és szeretné –nem csak kötelesség tudatból- meglepni valami apró, és aranyos meglepetéssel szerelmét, akkor olvasson tovább!

Ha valami klisémentes dolgot szeretne adni, tehát ha mentalitása túlmutat a „szaladjunk el a boltba és vegyük valamit gyorsan jó lesz az”tendencián és szeretne az előre gyártott bögre, plüssállat, bonbon háromszögén, túl is adni valamit, akkor jó helyen jár. Alább pár olyan ajándékötletről –amihez természetesen videós segítség is van- olvashat, aminek azért lehet örülni, és emlékként is maradandó, hiszen saját készítésű.

Az elmaradhatatlan kellékek között megtalálható az üdvözlőkártya, csoki és a virág, viszont ezt is lehet egyedien „tálalni”. Látja?




A 3D-s képeslap elkészítését itt, a papír rózsáé itt, a dobozé pedig itt. Az utóbbinál nyugodtan hagyatkozzon kreativitására, ugyanis a videón csak az alap látható.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!