Jump to content

Fakírágy a gyógyítás szolgálatában

2015. 03. 27. 16:00

Kipróbálná a tüskés ágyat, ha garantáltan elöntené testét a gyógyító, energizáló hullám?

A harmadik világbeli orvoslásban bevett hagyomány a fakírok által használt ágy. Főként a vérkeringés helyreállításában, a stressz feloldásában és a boldogsághormon felszabadításában játszik szerepet.

Az ágyon található tüskék azért hatékonyak, mert ingerlik a bőrön található idegvégződéseket, kötőszöveteket, és az akupunktúrás pontokat. Állítólag a procedúra csak az első pár percben fáj, majd egyszerűen elmúlik, s helyét átveszi egy kellemes bizsergető érzés.

A tüskéságy-kezelés akkor hat igazán, ha teljes háttal, ruha nélkül fekszik rá az ember. A tüskék az idegingerlő hatásuknak köszönhetően serkentően hatnak az idegvégződésekben található hajszálerekre, és a szövetekben lerakódott salakanyagokat eltávolítják. Elősegítik a vér-,és nyirok keringést, ami hozzájárul a tápanyag és oxigénellátás növeléséhez.

A fent említettek mellet, elősegíti az izmok ellazulását – ami kissé furán hangzik – és ez által stressz oldó hatással bír. Nyugtató hatást fejt ki az agyara, és helyreállítja a hormonháztartást. Kifejezetten jó boldogsághormon termelő.

Ön kipróbálná?


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!

(A kép forrása:http://img.videosmart.hu/)