Jump to content

Gyógyító borostyánlánc, a fogzási panaszok csökkentésére

2015. 04. 16. 09:00

Hallott már a borostyán gyógyító erejéről? A borostyán mind a mai napig az természetes gyógyászat kedvelt eszköze, ugyanis kiváló fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és e hatásain túl, testünkre-lelkünkre is pozitívan hat.

A borostyán gyógyhatásának köszönhetően erősíti szervezetünket és immunrendszerünket, és azonnal csökkenti a gyulladást. Ezen s képességen alapszik a sokak számára bizonyára ismeretlenül hangzó borostyánlánc is.

A borostyánnyakláncot/karkötőt előszeretettel alkalmazzák kisgyermekeknél fogzás idején, ugyanis használatával csökkenthetőek a fogak növekedésével együtt járó fájdalmak és a velejáró kellemetlen mellékhatások is.

A kő működési a testhőn alapszik, ugyanis hatására illóolajok válnak ki a fenyőgyantából, melyek a véráramba felszívódva nyugtató és fájdalomcsillapító hatással bírnak. Egyesek szerint a borostyánban található borostyánkősav az, ami nyugtatóan hat a gyermekek szervezetére.

Felmerülhet a kérdés, hogy a kisgyermekekre nem veszélyesek-e ezek a láncok, hiszen az apróságok előszeretettel vesznek mindent a szájukba, ami a kezük ügyébe akad. Természetesen a bébiláncok készítői maximális biztonságra törekednek és nagy odafigyeléssel készítik az ékszereket, erős szálakra fűzve, szemenkénti csomózással, nehogy a baba ne tudja elszakítani. Ha a gyermek méretéhez ideális, rövid láncot választjuk, akkor bele akadni sem fog vele semmibe. Nagyon fontos azonban, hogy soha ne hagyjuk felügyelet nélkül a kicsiken.

Az ékszerek természetes gyógymóddal foglalkozó boltokban és az interneten is elérhetőek. A termék ára 3000-5000 Ft között mozog.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(A kép forrása: http://www.netbolt.org/)