Jump to content

Ma Guinness-rekordra készülnek a Margitszigeten

2015. 04. 25. 09:00

Ha szeretne Ön is részese lenni a világraszóló eseménynek, akkor holnap a Margitszigeten a helye! Mit kell érte tennie? Elültetni egy virágot.

A Föld napja kezdeményezésnek jelmondata a: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?” vált a Budapest Főváros Önkormányzata és a Főkert Nonprofit Zrt. által megrendezett virágültetési Guinness-rekord mottójává.

A virágültetésre, több mint kétezer elmert várnak. A helyszínen közjegyző jelenlétében fog lezajlani az ültetés, hogy hiteles lehessen, ha sikerül a rekord.

A nagyszabású környezettudatos életmódra fókuszáló esemény ma 10 órakor veszi kezdetét, és egészen 21 óráig várja az érdeklődőket a Margitszigeten.

A rendezvényen számos izgalmas programmal várják az érdeklődőket. Mivel alapvetően családi eseményként hirdetik, így garantált, hogy a kicsik sem unatkoznak majd. Gyermekszínpad, és játékos foglalkozások várják a fiatal korosztályt, míg a felnőttek kipróbálhatják a relax-sziget, jóga, tai chi és meridian torna művészetét. Ezen kívül, sportversenyek és sportbemutatók is lesznek, a kulinárisok számára pedig az ízek-illatok-zamatok sétánya tűnhet a legjobb célpontnak. A nap során sztárfellépők is várhatók, illetve lesz gyerekfalu a környezettudatosság jegyében, búvárkodás, kick box-tanítás és megannyi élmény is a szigeten. Látogasson ki, és töltsön el egy kellemes napon a természet lágy ölén.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(Forrás: http://budapest.hu/Lapok/2015/viragultetesi-guinness-rekord-kiserlet-a-margitszigeten-szombaton.aspx
(A kép forrása: http://nelsonteaminc.com/)