Jump to content

A 90 napos diéta titka

2016. 05. 13. 18:30

Több tucat kipróbált diéta közül elsöprő fölénnyel követik itthon és a tengerentúlon is ezt a fajtát. Ami akár 15-20 kiló mínusszal kecsegtet.

A titok a fogyókúra étrendfelépítésében rejlik, és a szétválasztásban. Több tucat kipróbált diéta közül elsöprő fölénnyel követik itthon és a tengerentúlon is ezt a fajtát. Ami akár 15-20 kiló mínusszal kecsegtet.

A 90 napos diéta sportorvosoknak köszönhető, akik szervezetbarát, energia dús, de mégis súlyvesztést beindító étrendet kívántak létrehozni.

A siker kulcsa egyrészt abban rejlik, hogy az ember napokra lebontva csak egyfajta élelmiszert eszik (pl.: gyümölcsnapon csak gyümölcsöt), melyet a szervezet gyorsabban és könnyebben lebont, megelőzve ezzel a felesleges lerakódást. Másrészt pedig, hogy nagyon sok gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt, melyek magas rosttartalma segíti az anyagcserét.

A diéta a fehérjenappal kezdődik, ezt követi a keményítőnap, szénhidrátnap és gyümölcsnap, majd ismét a fehérjenap következik, így követi egymást a 4 nap sorban, 90 napon át. A diéta alatt havonta egyszer víznapot kell tartani, amely gyümölcsnap után következik, utána pedig fehérjenap jön.. A napok sorrendjét mindenképpen be kell tartani. Cukormentes kávé és tea korlátlan mennyiségben fogyasztható.

Az étrendről bővebben IDE kattintva olvashat, tanácsokkal, fogyasztási tippekkel megspékelve.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(Kép: valleyleisurelifestyle.wordpress.com Forrás: biokalauz.hu/ mindmegette.hu)