Jump to content

Valentin-nap: ha nincs még randiötlete, adunk pár tippet!

2023. 02. 13. 16:16

Mindegy, milyen régóta vagyunk együtt valakivel, kreativitást mindig kell vinni a kapcsolatba. Még akkor is, ha ki nem állhatjuk a Bálint-napot, és úgy gondoljuk, hogy egy túlértékelt ünnepről van szó, nem árthat megemlékezni arról, hogy mennyire szeretjük a másikat. Jó az is, ha ebbe is viszünk egy kis ötletet, és túllépünk a szokásos vacsora-mozi kombináción – ehhez adunk most frappáns tippeket!

A Bálint-napnak nem kell giccsesnek és rózsaszínnek lennie – ha alapvetően nem ilyen páros vagyunk, akkor felesleges erre az egy napra megjátszanunk magunkat, a másik úgyis észreveszi, hogy nem szívből jön az a szívecskés lufi. Erre a napra is kitalálhatunk különleges és egyedi randiötleteket, amelyek feldobhatják még ezt a – valljuk be – elképesztően közhelyes napot is. Ha nem vagyunk túl kreatívok, válasszunk az alábbi ötletek közül, valószínűleg egyikkel sem fogunk mellélőni.

Társasjátékklub

Budapest számos programlehetőséget kínál a szerelmeseknek, például egy izgalmas társasjátékestet. A városban számos helyen találhatók klubok, bárok, ahol pár száz forintért kipróbálhatnak kedvükre való társasokat. Nem mellesleg egy hideg téli estén egy jófajta forró csokoládé vagy egy meleg gyümölcstea mellett felmelegedhet élete szerelmével.

Állatkert

Bálint-nap alkalmából páros kedvezményekkel várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert. Azok, akik jegyvásárláskor megölelik egymást, ketten egy áráért léphetnek be az állatkert impozáns bejáratán, de a létesítmény további romantikus akciókkal is készült a szerelmeseknek.

Második első randi

Emlékszik még az első randevújuk előtti izgalomra? A pillangókra a hasában? Ha igazán őszinte és egyedi élményt szeretne párjának adni, kreálja újra az első randijukat az elejétől a végéig. Éljék át újra az első lopott érintés és az első mindent eldöntő csók varázslatos emlékét.

Valentin-napi forgatag Óhegyen

Február 14-én 16.00 órától az Óhegy park Csősztoronytól induló sétánya Valentin-napi sétánnyá alakul egy délutánra, ahová közös játékra várnak minden érdeklődőt. Gyönyörködjenek a kőbányai képzőművészek által feldíszített sétányban, valamint keressék meg az állomásokat, és a feladatok teljesítéséért kapott hozzávalókból készítsenek szerelmi bájitalt!

Kirándulás Budapesten és környékén

Ha romantikus randiötletekről beszélünk, nem mehetünk el szó nélkül a kirándulás mellett. A hátizsák megpakolva finom szendvicsekkel, a termoszban pedig bekészítve a gőzölgő tea, miközben együtt fedeznek fel egy új helyet Budapesten és a környékén. A kikapcsolódásra kitűnő opció a Margit-sziget, a Várkert Bazár, a Citadella, de ha egy kicsit messzebbre vágynak a Dunakanyar is számos lehetőséget kínál.

 

(Forrás: biokalauz.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)