Jump to content

Az 51-es körzet titka

2014. 09. 06. 12:30

Hallott már az 51-es körzetről? Vajon tényleg űrhajót és ufókat rejtegetnek ott?

Az 51-es körzet sok titkot őriz. Nem hiába, a katonai bázisokat, és az ott lezajlottakat, mindig is nagy kíváncsiság, és az abból fakadó kitalációk övezik. Az USA nyugati részén található Nevada állam területén, a Groom Lake nevezetű kiszáradt folyóban terül el a katonai bázis. Sok összeesküvés elmélet kering a bűvös helyről. A földönkívüli életformákban hívők rendíthetetlenül állítják, hogy földönkívüli űrhajókat és életformát rejtegetnek a létesítményben. Ezt különböző fényképekkel, írásokkal, videókkal igyekeznek bizonyítani a konspirációs elméletek kitalálói, ám a hatóságok minden esetben tagadnak.

Egyes források bizton állítják, hogy az idegen technológiák és ufókkal történő tárgyalások folynak a szigorúan őrzött komplexumban.Elrugaszkodva az ufó históriáktól, a hadászatot sem hagyták lógva. Egyesek azt feltételezik, hogy különleges energiafegyvereket – csillagrombolókat – vagy épp időjárás manipuláló szerkezet kifejlesztésén dolgoznak. Illetve olyan repülőgépek gyártása, amelyek földönkívüli technológiák alapján épültek.

Sok fénykép, videó, és egyéb észlelés kering az interneten. Beszédfoszlányok, és emberekkel kapcsolatba lépett idegenekről készült felvételt is láthatunk. Vajon, hogy készültek, mi igaz mindebből?