Jump to content

Csernobil a jelenések tárháza

2014. 10. 12. 09:00

A csernobili atomkatasztrófa több, mint 28 évvel ezelőtt történt, ám a világ azóta sem felejtette el. Mi lett a 76 elhagyatott faluval? Az ott maradt maroknyi emberre vajon milyen veszélyek leselkedhetnek, egy atomsúlytorta, 3x radioaktívabb területen, mint anno Hirosima volt?

A csernobili robbanás az egész világot megrázta, és az azt követő sugárzás az odavezényelt tűzoltókat azonnal megölte! Az azt követő időszakban, annyi daganatos megbetegedés jelentkezett a lakosság körében, hogy pontos becslés a mai napig nem született.

A magas röntgensugárzás, halálesetek a konspirációs teóriák kedvelőinek fantáziáját is megmozgatta. A katasztrófa sújtotta területről egyszer csak különös jelenések miatt érkeztek beszámolók. A leggyakrabban egy fekete, szárnyas fej nélküli, vörös szembogarú lényt láttak az éjszakában bolyongani. A szemtanúk rémálomszerű látomásként írták le. Nem csak furcsa küllemű lények, de fertőzött, génmutált állatok fényképei is bejárták a sajtót. A területen a robbanás után sem áram, sem víz, se semmilyen szolgáltatás nem maradt. Az elszórt falvakban élő 15 fő, egymástól teljes elszigeteltségben, rémek, és elmutált állatok közt él. Vajon ők miket mesélnének?


(A kép forrása: http://careergirlnetwork.com/)