Jump to content

Rejtélyes fémtárgy hullott az égből New Jersey-ben

2014. 10. 16. 16:00

New Jersey-ben fémlemez hullott a semmiből, egy munkásokkal teli földre. Kicsin múlt, hogy nem lett tragédia. De honnan származik az égből leesett objektum?

A földön dolgozó munkások megmagyarázhatatlan, akár misztikusnak is tekinthető dolognak voltak szemtanúi. Az égből aláhulló négyzet alakú fémlemez, a szemtanúk szerint a tiszta, felhőtlen égboltból esett „ki”.A kb. 13x13 centiméteresre becsült fémkocka, csak pár méterrel csapódott be a munkájukat végző emberek mellett. Mielőtt földet ért, eltalált egy korlátot, és lepattant egy benzintartály oldaláról.

Az ügyben elindult nyomozás nem adott magyarázatot arra a kérdésre, hogy honnan hullott le a lemezdarab. A rendőrség azt közölte a nyomozat eredményeként, hogy abban az időszakban, amikor a becsapódás történt, nem volt repülő a légtérben, így arról nem származhatott.

A találgatások már elkezdődtek. A leglogikusabb felvetésnek az, az elképzelés mondható, ami egy űrhajót tesz felelőssé az égből aláhulló fémlemezért. Bár az utolsó űrsikló repülés azonban három évvel ezelőtt volt, és fizikailag lehetetlen, hogy ha egy darabja levált volna, az csak most érne ide. Így a tárgy eredete valójában még kérdéses.


(A kép forrása: http://fc00.deviantart.net/)