Jump to content

Egy csapat szellemvadász meglepődött, amikor igazai jelenést tapasztaltak

2014. 10. 25. 12:30

A szellemvadászok egy Kelet-Lothian-ban történt eset után vizsgálódtak, amikor nem várt esemény történt.

A 17. századi Cockenzie kastély hírhedt paranormális jelenségek tárházaként volt számon tartva. A Lanarkshire Paranormal csapata felkérést kapott, hogy járjon utána annak, mi folyik a ház falai között.
A házat ezt megelőzően már sokan vizsgálták, és különös beszámolók készültek a szellemjárásokról. Az ajtók mögül sokszor sírás, kiáltozás szűrődött ki. Megmagyarázhatatlan fények, árnyak suhantak el, az amúgy üres lakosztályokban.

A paranormális jelenségek felderítésére szakosodott csapat nekivágott a háznak. Mivel a nappal nem ígérkezett eseménydúsnak, az éjszakától remélték, hogy felerősödnek majd a jelenések. Az éjszaka egészen unalmasnak tűnt, addig meg nem pillantottak, egy a ház előtti úton mászó sérült nőt.

Steff Murdoch-Richards a csapat vezetője, azonnal a segítségére sietett. A furcsaság ez után következett. Így számolt be róla: „Amikor Richards felsegítette a hölgyet, meglepődve tapasztaltuk, hogy habár odakint vihar tombolt, a nő ruhája száraz volt és egy csepp sár sem borította, pedig a földön kúszott. Nagy hideg volt az érintése, és sápadt volt.” Úgy nyilatkoztak róla, hogy egyszerűen súlytalannak tűnt, és amint felállt, teljesen jól lett, és elsétált.

Az incidens azonban újra megtörtént néhány órával később, csak már házon belül.
„Ő mászott a padlón, úgy tűnt, hogy a karjai és nagy valószínűséggel a gerince is eltört, de amikor felállt, semmi nyoma nem volt a sérüléseknek”- nyilatkozta Steff Murdoch-Richards

Vajon mi lehetett ez az egész?


(A kép forrása: http://www.thedoggstar.com/)