Jump to content

Az élve eltemetett ember legendája

2014. 10. 31. 09:00

Ha már ma eredetileg a szellemek éjszakáját ünnepeljük, akkor nem maradhat ki, egy klasszikus Halloween-i kísértettörténet.

A történet szerint egy csapat lány kísértet sztorikkal rémisztgette egymást azon a bizonyos éjszakán. Az egyik lány azt állította, hogy egy nem rég eltemetett idős férfit élve ástak el, és hogy még mindig lehet hallani, ahogy belülről karmolja, kaparássza a koporsóját.

A többi lány ezt blöffnek vélte, és azért, hogy meg is bizonyosodjanak az igazukról, próbatétel elé állították a történetmesélőt. El kellett mennie a sírhoz, hogy kiderüljön, igaz-e a legenda vagy sem. A lány persze nem akart gyávának tűnni, és a belső és külső nyomás hatására elindult a temető felé.
Az utat egyedül tette meg. Nem tért vissza. A többi lány úgy gondolta, csak megijedt és hazament, így nem tulajdonítottak neki nagyobb jelentőséget, egészen reggelig.

Másnap az idős férfi sírja mellett találták a lányt. A pizsamája a föld és a sír közé szorult, nem tudott elmenekülni. Úgy tartják, szörnyet halt.


(A kép forrása: http://img2.wikia.nocookie.net/_)