Jump to content

Snowden és a kiszivárogtatott UFO akták

2014. 11. 06. 12:30

A laikusokat is gondolkodásra, és addigi meggyőződésük átgondolására késztetgeti az Edward Snowden által nyilvánosságra hozott UFO akta, amely többek közt azt is leírja, hogy az USA elnökét naponta tájékoztatják a földönkívüliek ténykedéseiről.

 

Edward Snowden neve mindenki számára ismerősen csenghet. Ő volt az, aki olyan titkosított dokumentumokat szivárogtatott ki, miszerint az USA széles körben figyeli, lehallgatja az emberek mobiltelefon beszélgetéseit, és rögzíti az internetes tevékenykedéseit.

A férfi egyébként az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) vezető tanácsadója volt, közben pedig a Hírszerző Ügynökség (CIA) műveleti tisztviselőjeként is tevékenykedett. Ezeknek a státuszoknak köszönhetően olyan globális hozzáféréssel bír mindenhez, hogy bármit megtudhatott. A szó legszorosabb értelmében, bármit.

Snowden olyan aktákat tárt a nyilvánosság elé, amelyben számos észlelés megtalálható, amit próbáltak a szemtanúk és sajtó számára megmagyarázni, ártalmatlanná tenni. Ilyenek pl.: a 2005-ös Mexikóban lefilmezett csészealj vagy a 2011-es angliai St. Austell-öbölben megjelenő UFO-k.

A férfi szerint az USA és a vele szövetségben lévő Anglia, tudnak egy olyan civilizáció létezéséről, amely sokkalta fejlettebb az emberinél, mint intelligencia, mind technológia tekintetében. Az akta olyan adatokat is tartalmaz, miszerint az amerikai kormány birtokában vannak fogságban tartott illetve halott földönkívüliek, valamint azok űrhajói. Ezt egyébként más független és szakértőnek tekintett források is megerősítik, hozzátéve még azt, hogy az amerikai kormányzat nem is az elnök kezében van, hanem földönkívüli erőkében. Hát érdekes. Mindenki döntse el, kinek és miben hisz.