Jump to content

Paranormális állatok

2014. 11. 07. 16:00

A spirituális berkekben járatos emberek úgy tartják, hogy az állatok, és a gyerekek egészen három éves korokig látják a szellemeket, és egyéb jelenségeket, illetve egyfajta 7. érzékkel rendelkeznek.

Egy érdekes történet látott napvilágot, ami ezt hivatott igazolni. A 2001-es World Trade Center ellen elkövetett terrortámadás, azaz a 9/11-ként elhíresült tragédiát, mintha megérezték volna az állatok.

A Salty és Rosell névre keresztelt két kutya, gazdáikkal együtt az előbb említett épületkomplexumban tartózkodott, az egyik torony 70. emeletén, amikor az első repülőgép becsapódott.

A két férfi nem kezdett el menekülni, mert biztosak voltak abban, hogy az épület nem fog összedőlni, ám nem így a kutyáik. Néhány perccel az ütközést követően a két állat izgatottá, nyugtalanná vált. A gazdák visszaemlékezése szerint igyekeztek őket az ajtóhoz, a lépcsőházhoz tessékelni.

A kutyák ellentmondást nem tűrően viselkedtek, határozottan jelezték viselkedésükkel, hogy ideje menni. A két gazdi ezt látván megrémült és a kutyákat követve kijutottak az épületből, ami rá két-három perccel összedőlt.

Egyes források szerint a kutyák gazdái vakok voltak, más hírek viszont arról szólnak, hogy a kutyák 30 ember menekítettek ki 1,463 lépcsőn át végig higgadtan, fegyelmezetten viselkedve. Bárhogy is történt, Isteni szerencse, hogy ők ott voltak.

Vajon honnan tudhatta a két kutya, hogy menekülni kell? Csupán az ösztön, vagy valami egészen más vezérelte őket?


(A kép forrása: upload.wikimedia.org)