Jump to content

A bostoni irodistákat szellem riogatja

2014. 11. 18. 19:00

Újabb szellemjárás van készülőben, ha hihetünk a bostoni érintetteknek. Az iroda dolgozói azt állítják, hogy paranormális jelenségek tucatjai riogatják őket, nap mint nap.

Mint később kiderült, ez nem új keletű dolog az irodában, mivel korábban is jelentettek megmagyarázhatatlan eredetű történéseket, de nagyobb jelentőséget nem tulajdonosítottak azoknak. Azonban most más a helyzet. A dolgozók, annyira meg vannak ijedve, hogy nem mernek egyedül munkába menni.

Az paranormális jelenségek repertoárja igen széles. Az elektronikai eszközök ki-be kapcsolgatása, ablakkitörés, különböző tárgyak kihajigálása az ablakon, felbukkanó és eltűnő árnyékok és alakok mind-mind megtalálhatók a palettán.

Az egyik dolgozó komplett leírást tudott adni a mögötte megjelenő alakról, aki a kávéja elfogyasztása után lepte őt meg. A látottakról így nyilatkozott: „Néha furcsa érzésem volt, mintha egy hideg folt lett volna az irodában”, majd így folytatta, „Miután megcsináltam a kávét, megfordultam és egy rideg figura állt előttem”. „ Sosem hittem a szellemekben, de most..”.

Mit szólna egy hasonló élményben?