Jump to content

Magyarázat nélküli képek:Solway Firth űrhajós random megjelenése egy kisláy mögött

2014. 12. 31. 19:00

Az folytatásos cikksorozat harmadik rejtélyes képe, a réten ülős kislány mögött feltűnő asztronauta. A képet nagy érdeklődés övezte. A Kodak ezért úgy döntött analizálja, ami egészen különös eredménnyel szolgált: a képet nem manipulálták.

A történet 1964-ben kezdődött, amikor Jim Tempelton egy brit tűzoltó, szabadnapját élvezte kislányával, Burgh Marsh-sal (majdnem Mars), akiről készített három fényképet. A történet eddig nem túl izgalmas, ám ami ez után következett, az végig kísérte a férfit egész életében.

A három kép kézhez vétele után, az apuka valami egészen különöset vélt felfedezni azokon. A virágokat tartó kislány mögött, egy űrhajós alakját vélte felfedezni, aki szkafander ruhában állt a mezőn. A férfi a későbbi beszámolókban azt mondta, hogy senki nem volt akkor a közelükben. Állítása mellett kitartott haláláig.

A fotó hamar bejárta a sajtót, ebből kifolyóan, hirtelen nagy érdeklődést váltott ki az emberekből. A Kodak ezen felbuzdulva analizálta a fényképet (vagy a férfi kérésére ez nem tisztázott), és azt a megállapítást közölte, hogy az nem volt retusálva, módosítva, manipulálva, szóval valós az, ami raja látható.

Az emberek véleménye természetesen megosztott volt az megállapítást követően. Volt, aki hitt az asztronauta tényleges megjelenésben a képen (amire amúgy nincs logikus magyarázat), és voltak olyanok is, akik azt csak egy túlexponált, háttérben sétáló emberi alaknak titulálták.

Azóta sincs elfogadott magyarázat a fényképről, mindenesetre érdekes…



(A kép forrása: http://beforeitsnews.com/)