Jump to content

Jézus, Mária és a Google

2015. 01. 29. 16:00

Újabb Google Maps-es jelenésnek lehetnek szemtanúi. A Google térképkészítő munkatársai, érdekes képet lőttek egy felhőn sétáló párról.

Különleges égi tüneménynek (vagy képhibának) lehetnek szemtanúi azok, akik rákeresnek Svédország bevezető szakaszára a Google Street View-en.

Egy sasszemű nézelődő szúrta ki azt Walensee városához közeli égbolton lévő két alakot, akik felbukkanásukkal igencsak megosztották a közvélekedést.

A kép természetesen hamar körbejárta a világsajtót és a különböző internetes oldalakon is megjelent. Ez annyit eredményezett, hogy ahányan látták, annyi eltérő asszociációt társítottak a képhez. A legtöbben Jézus és Mária alakját vélték felfedezni a pillanatfotón, amint a felhők között sétálnak. A szkeptikusok azonban nem a Bibliai alakokat látták a képen, hanem csupán egy anomáliát, amit kamerahiba okozhatott.

A fénykép mindenesetre érdekes. A spiritualitásra, transzcendens élményekre fogékonyak valószínűleg a megváltó és anyja alakját véli felfedezni, míg a szkeptikusok pixelhibának, manipulált képnek nyilvánítják a látottakat.

Ön mit gondol?


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!

(A kép forrása: http://www.unexplained-mysteries.com/)