Jump to content

A nő, aki 1000 halál közeli élményt élt át

2015. 02. 11. 19:00

Az angliai származású hölgy esete egyedülálló az országában, ugyanis nem nagyon tudják mi a kiváltó oka, viszont létezik ez a fajta állapot orvosi értelemben is sőt, több száz neurológiai kutatás, szakirodalom foglalkozik a témával, ami arra keres magyarázatot mi is váltja ki pontosan az NDE-t.

A 49 éves Beverley Gilmour ritka betegségben/állapotban szenved, amiről keveset olvasni és hallani ebben az összefüggésben.

A halál közeli élményekről sokat olvasni, és köztudottan az újra élesztett páciensek beszélnek ilyen jellegű tapasztalatokról, azonban Beverly állapota teljesen más.

A nő nem volt egyszer sem újraélesztve, vagy valósan élet és halál között egy traumából kifolyóan, szimplán „csak” elhagyja a saját testét. A furcsa esetet az NDE-hez (Near Death Experience) hasonlítják, a nő elmondásai alapján.

„Nem fájdalmas, amikor megtörténik, de amikor visszatérek merevnek és kimerültnek érzem magam. A fejem ég, és annyira fáradt vagyok, hogy 3-4 napig csak alszom”. Mesélte a nő.

Beverly arról mesélt az őt kérdezőknek, hogy havonta többször előfordul ez az eset, harminc éve. A nő esete annyira súlyos, hogy nem is dolgozik, fogyatékkal élő személyként regisztrálták, két fia felügyeli őt.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát


(A kép forrása: https://rackcdn.com/)