Jump to content

Átjáró a tükörlények birodalmába

2015. 03. 29. 16:00

Előfordult már Önnel, hogy az éjszaka közepén egy megmagyarázhatatlanul rossz érzés kerítette hatalmába, esetleg verejtékezve riadt fel legmélyebb álmából? Gondolná, hogy az éjszakai alvásproblémákért, a szobában található tükör is felelős lehet?

A tükrök misztikumáról hosszú idők óta kering a világon számtalan mende-monda.
A XVII. században úgy gondolták, az a nő, aki összetöri a tükrét, nem csak a szellemvilág haragját vívja ki, de örökre vénlány marad. Akkoriban ez volt az egyik legnagyobb szégyen a családok számára. Egy másik babona szerint, minden ember megláthatja a saját jövőjét a tükörben, ha éjfélkor a tükör elé áll. Fontos, hogy egy gyertyán kívül semmilyen fényforrás nem lehet a szobában. Vagy ha pontban éjfélkor belenézünk a tükrünkbe, az arcképünk átalakul a jövőképünké-amennyiben egy békés öregember képét látjuk, boldog és hosszú életünk lesz, azonban, ha eltűnik a tükörképünk az vészjósló lehet.

A jelenkori hiedelmek szerint a tükör átjáró a szellemvilágba. Az ezotéria lelkes hívei úgy tartják, hogy éjszakánként a szellemvilág „életre kel”. A halott lelkek a tükrön keresztül visszatérnek hozzánk. A parapszichológusok által elnevezett „tükörlények”, még mi mit sem sejtvén alszunk, életenergiánkból táplálkoznak.

A tükrökön átkelő természetfeletti lények, különböző töltetű energiákból állnak, melyeket az élők energiáiból nyernek ki. A szellemek szándékuktól függően lehetnek pozitív és negatív töltetűek, ennek megfelelően negatív vagy pozitív emóciókat gerjesztenek bennünk, miközben „belőlünk táplálkoznak”. A két világ közötti átjáró este 11 és éjfél körül a legvékonyabb, ugyanis ekkor a legkoncentráltabb az élet energiánk, ezen kívül az alvás azon szakaszában vagyunk, mikor a legmélyebb az álmodás, vagyis testünket a tudatalattink irányítja, mely fogékonyabb a szellemvilágra.

A parapszichológusok szerint a rejtélyes tükörlények jelenléte a kisgyermekre veszélyes is lehet, ugyanis Ők a kifinomult hatodik érzéküknek köszönhetően észlelik a párhuzamos dimenziókból érkező szellemvilág jelenlétét. Szakemberek éppen ezért azt javasolják, hogy a gyerekszobákban ne legyenek tükrök

Ha Ön is úgy érzi, hogy láthatatlan szemek követik figyelemmel minden egyes mozdulatát az éj leple alatt a következőket teheti. Ne tegyen tükröt abba a szobába, ahol alszik. Ha mégis lenne, éjszakánként takarja le egy fehér lepellel, ez ugyanis megakadályozza, hogy a tükörlények átkeljenek. Érdemes kipróbálni, hogy amennyiben eddig nem takarta le éjjelente a tükröt, jobban alszik-e, miután letakarta.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(A kép forrása:http://wpcmunster.org/)