Jump to content

Új kapcsolatot szeretne? Vízvarázslat!

2015. 03. 31. 16:00

Ha hisz a spiritualitásban, és abban hogy a nagy ő megtalálásához hozzásegíti a varázslat, akkor ezt ne hagyja ki!

Miért pont a víz? Az ezotéria mesterei szerin t a víz az az ősi elem, amely legszorosabban kapcsolódik a szerelemhez, és az archaikus párosítás még nem is volna meglepő, hiszen a víz elképesztő erővel bír a természetben is.

A víz a spirituális varázslatok állandó kelléke, egyrészt azért, mert a tudatalattit és érzelmeket jelképezi, ereje miatt pedig fontos hozzávaló.

A kapcsolat teremtő varázslat akkor a leghatásosabb, ha természetes víz mellett végzi, valamint szükség van hozzá egy almára, egy zsebkésre, egy hímzőtűre, és egy teáskanál cukorra, na meg kék gyertyára.

A varázslatot a növő hold idején kell elvégezni, a következőképpen: helyezkedjen el a vízparton, lélegezzen mélyeket, és koncentráljon a kívánságára. Ha a testi és lelki ellazulás megtörtént, félbe kell vágni az almát, úgy, hogy kirajzolódjon a közepében rejlő magház ötágú csillaga. A két fél gyümölcsöt fogja egy-egy kezében, nézzen a vízre, és mondja el 9x a következő mandalát:

"A vízzel a szívem vérében,
A föld folyamaival,
A dagállyal, mit a Hold hoz el,
Aki szeret, őt hozd el! "

Ezután nincs más dolga, mint letenni a jobb kezében lévő fél almát, a másik kezében lévőbe pedig a tű segítségével rajzolja bele a víz jelképét (egy egyenlő oldalú, hegyén álló háromszög) illetve a keresztneve betűit és a növekvő holdsarlót. Ezután szórjon rá fél teáskanálnyi cukrot és dobja vízbe.

A maradék cukrot a másik almára kell tenni, és megenni azt. A hazaérkezés után meg kell gyújtani egy kék színű gyertyát és hagyni, hogy leégjen.

Azonban mielőtt varázsláshoz folyamodna, próbálkozzon inkább a hagyományos módon párt találni!


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(A kép forrása:http://archive.wizards.com/)