Jump to content

Ismeretlen kolónia van a Marson!

2015. 04. 26. 16:00

Legalábbis a konspirációs elméletek gyártói szerint. A bolygóról készített több száz felvétel egyikén kiszúrtak egy „bunkerhez” hasonló építményt, amelyben szerintük egy rejtett hadsereg állomásozik.

A történet az 58 éves Andre Gignac nevéhez fűződik, aki a NASA által készített képek nézegetése közben lett arra figyelmes, hogy a bunker ablaka mögött egy emberi alak van. A férfi annyira fellelkesült a felfedezésen, hogy a fél internetet elárasztotta a marsi hadsereg elképzelésével.

A NASA is megvizsgálta az említett fényképet, és ők arra jutottak, hogy a „bunker” csak egy árnyék.

A férfi azonban kötötte az ebet a karóhoz, és újabb megállapításokat közölt. Úgy véli, hogy a bunker csak egy bejárata lehet a komplex földalatti alagútrendszernek, melyben a felfegyverkezett katonák állomásoznak. Persze arra nem igazán érzetett válasz, hogy kinek érné meg rejtegetni a Marsra kijuttató technikát, illetve kint állomásoztatni titkosan több száz katonát.

A jobb felső sarokban megjelenő, brutálisan felnagyított képen vélte felfedezni a fegyveres férfit Andre Gignac. Ön látja?

Egyébként a múlt évben egy marylandi UFO vadász is hasonló felfedezéseket tett egy Marsról készített fényképről. Ő egy megkövül leguánt vélt látni, amint megszilárdulva áll a sivatagban az idők végezetéig.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(A kép forrása: dailymail.co.uk)