Jump to content

Karácsonyi ajándékválasztás csillagjegyek szerint I.rész

2016. 12. 23. 17:05

A megfelelő meglepetések kiválasztása egy idő után már gondot okoz, még annak is, aki ezer éve ismeri ajándékozottját. Az asztrológia ilyenkor jól jöhet, ugyanis azt mondják, a csillagjegyek sokat elárulnak arról, hogy az illető mindennek is örülne igazán.

A Kos jegy szülötte. A kosokról tudni, hogy dinamikus, energikus, izgalom- és kalandvágyóak. Imádják a kihívásokat, és szeretnek egyedi, parádés megoldásokat produkálni. Az unalmas, hétköznapi dolgok csak feleslegesen elszívják a jegy szülötteinek energiáit, így véletlenül se lepjük meg őket valami szokásos, általános dologgal.

Mit érdemes nekik adni? Valami egyedi dolgot, amivel mások előtt bátran felvághatnak, vagy esetleg egy olyan élményt, ami egy életre szól, és totális adrenalin bombaként működik. Szeretik a hasznos dolgokat, amelyek a karácsonyi ajándékozás után nem csak a polcon porosodnak majd.

A Bika jegy szülötte. Úgy tartják, hogy a bika jegyben születettek szeretnek titokzatosak maradni, az embereket nehezen engedik magukhoz egy bizonyos fok után. Ezen felül kedvelik a luxust, a szépet. Jellemző rájuk a pedantéria, és az, hogy nagyon jól elvannak a saját világukban.

Érdemes számukra valami személyeset, adni még annak ellenére is, hogy olykor nehéz őket kiismerni. Egy apró, de mutatós tárgy vagy gasztro-kuriózum is kiváló lehet számukra.

Az Ikrek jegy szülötte. A jegyre jellemző, az állandó rohanás, kíváncsiskodás, veszélykeresés. Álladó pörgésben és „valamitcsinálásban” szeretnek lenni. Ezek javarészt a szellemi területre korlátozódnak, így érdemes olyan ajándékokat adni nekik, amelyek kellő szellemi csemegét jelentenek számukra. Az ajándék annál sikeresebb, minél jobban fűződik a személy kedvenc hobbijához.

A Rák jegy szülötte. Az asztrológia a rákokat érzelmesnek, családcentrikusnak tartja, akik olykor kissé különcként élnek a nagyvilágban. Az olykor ridegnek titulált állarc mögött, egy érző szív dobog. Gondoskodó, kedves természetű embernek tartják a jegy szülötteit, akikre jellemző, a gyűjtőszenvedély.

Ebből kiindulva, jó ötlet lehet meglepni valamely kedvenc tárgyával, dolgával, amiért rajong. De egy meghitt saját készítésű ajándék is célba talál. Az apró ajándékok is levehetik a lábáról, hiszen rendkívül érzékeny természet.

Az Oroszlán jegy szülötte. Az oroszlánokat luxuskedvelőnek és olykor fellengzősnek tartják. Jellemvonásaik közé sorolható, hogy nehezen bocsátanak meg, ugyanakkor szeretik teljes harmóniában és szeretetben tölteni a napjaikat. Az olykor arrogáns és büszke Oroszlán az egyedi, és személyes ajándékokat kedveli.

Érdemes számára valami drágább, de ugyanakkor személyes hangvételű, használati vagy dísztárgyat adni, hisz mindkettőt kellőképp értékeli. Lehet ez egy jó szivar, vagy egy wellness utazás.

A Szűz jegy szülötte. A szűz az örök romantikus, aki keresi a szerelmet. Ebből fakadóan a jegyre jellemző, a szentimentális életfilozófia, a kedvesség és a gyengédség. Ezért nyugodtan meg lehet lepni saját készítésű apróságokkal vagy olyan tárgyakkal, amelyek passzolnak a személyiségéhez.

Ide kattintva elérheted a lista másik felét is! 

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát is!

(Forrás: biokalauz.hu | Kép: pixabay.com)