Jump to content

A Valentin-nap margójára: szerelmes vízvarázslat

2019. 02. 08. 09:00

Ha a tudomány, az online randi és a baráti összejövetelek sem működnek a párkeresés terén, a spirituális dolgok még beválhatnak! Hallottál már a vízvarázslatról?

Miért pont a víz? Az ezotéria mesterei szerint a víz az az ősi elem, amely legszorosabban kapcsolódik a szerelemhez, és az archaikus párosítás még nem is volna meglepő, hiszen a víz elképesztő erővel bír a természetben is.

A víz a spirituális varázslatok állandó kelléke, egyrészt azért, mert a tudatalattit és érzelmeket jelképezi, ereje miatt pedig fontos hozzávaló.

A kapcsolatteremtő varázslat akkor a leghatásosabb, ha természetes víz mellett végzi az ember, valamint szükség van hozzá egy almára, egy zsebkésre, egy hímzőtűre, és egy teáskanál cukorra, na meg kék gyertyára.

A varázslatot a növő hold idején kell elvégezni, a következőképpen: helyezkedjen el a vízparton, lélegezz mélyeket, és koncentrálj a kívánságára. Ha a testi és lelki ellazulás megtörtént, félbe kell vágni az almát, úgy, hogy kirajzolódjon a közepében rejlő magház ötágú csillaga. A két fél gyümölcsöt fogd egy-egy kezedben, nézz a vízre, és mondd el kilencszer a következő mandalát:

"A vízzel a szívem vérében,
A föld folyamaival,
A dagállyal, mit a Hold hoz el,
Aki szeret, őt hozd el! "

Ezután nincs más hátra, mint letenni a jobb kezében lévő fél almát, a másik kezében lévőbe pedig a tű segítségével rajzold bele a víz jelképét (egy egyenlő oldalú, hegyén álló háromszög) illetve a keresztneved betűit és a növekvő holdsarlót. Ezután szórj rá fél teáskanálnyi cukrot és dob a vízbe.

A maradék cukrot a másik almára kell tenni, és megenni azt. A hazaérkezés után meg kell gyújtani egy kék színű gyertyát és hagyni, hogy leégjen. Azonban mielőtt varázsláshoz folyamodsz, próbálkozzon még egy kicsit!

(Forrás: biokalauz.co.hu | Kép: pixabay.com)