Jump to content

Hajvasaló, ami befesti a hajat

2015. 02. 27. 09:00

Az Új-Mexikó Egyetem kutatói megalkottak egy olyan high-tech hajvasalót, ami abszolút egyedülálló a világon. Új hajszínre vágyik? Elég, ha csak végigsimítja a haját vele.

 

A készülék egy teljesen új technikával, úgynevezett „ion gyöngyökkel” befesti a hajszálakat. Természetesen ezek a gyöngyök megtalálhatóak különféle színekben. Minden hajtípusra alkalmazhatóak és az előre kiválasztott színárnyalatot eredményezik. Előnye még az új eszköznek, hogy használata során nincs hosszas várakozási idő, sem a hagyományos hajfestéssel járó procedúra.

Használata is nagyon egyszerű, ugyanazon elven működik, mint a hagyományos hajvasaló. Elég végigsimítani a hajon és már el is nyeri a kívánt színhatást. Lehetőség van a gyöngyök cserélgetésére, így egyszerre több színnel is kísérletezhetünk.

Hihetetlenül hangzik? Pedig igaz. Új-Mexikóban, már több száz lányon tesztelték a készüléket. A próba során kiderült, hogy bármilyen hajszín és hajtípus esetén alkalmazható, azonban a legtökéletesebb eredményt barna hajon kapták. Az ára nyílván egyenesen arányos a technológia újszerűségével. De azok,akik gyakran festik a hajukat nyílván tudják,hogy hosszú távon bizonyára megtérülne a befektetés.

Ha Ön is kipróbálná, sajnos még várnia kell, ugyanis a gyártáshoz szükséges engedélyeket ezidáig még nem sikerült megszerezni.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(A kép forrása:http://www.szepsegtrend.hu/)