Jump to content

Arcpakolás, 24 karátos aranyból

2015. 03. 13. 16:00

Luxuskényeztetés az arcnak, a pénztárcának meg főleg. Az legújabb őrület nem meglepően Japánból indult, és már több itthoni kozmetikában is lehet találkozni a különleges kezeléssel.

 

Az alkimisták az örök fiatalság elixírjének tartották, és Kleopátra is előszeretettel alkalmazta a pakolást. Az arany arcmaszk nem csak az egyiptomi kultúrában vált népszerűvé, hanem a keleti és nyugati kultúra is egyaránt átemelte, és beleépítette sajátjába. Azonban az ősi szokás egy idő után népszerűtlenné vált, ám hála a Japán plasztikai sebészeknek és kozmetikumgyártóknak, újra felfedezték.

Az arcpakolásról úgy tartják, hogy gyulladáscsökkentő, és minden eddig ismert szernél nagyobb ránctalanító és fiataltó képességgel bír. A bőr jól reagál az aranyra, és annak hatására a biokémiai folyamatai fokozónak, beindul a sejtosztódás, a kollagén-elasztin szintézis, illetve háromszor több vizet képes megkötni a sejtekben, így tartós feszességét és hidratáltságot nyújt. Az oxigénszállításra és a vérkeringésre is pozitív hatás gyakorol.

Harminc éves kor felett ajánlott elkezdeni a kezelést, kiváló a korral járó ráncok ellen, revitalizálja a fakó, petyhüdt bőrt. Kúraként 40 év felett ajánlott, látványos és tartós eredményt biztosít. A kezelések – minden kor esetén – 1- 1,5 óra tartalmúak.

Az aranypakolás a szakértők szerint nem tartalmaz szintetikus anyagot, és kizáróan organikus eredetű összetevők alkotják, továbbá nem tesztelik állatokon, használata nem kockázatos. A termék öko mivoltát tanúsítvány garantálja.

Itt megnézheti videón is.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(A kép forrása:http://s1.hubimg.com//)