Jump to content

A magvak éltető ereje bőröd egészségéért - Találd meg a bőrödnek legmegfelelőbb tápanyagforrást!

2017. 06. 05. 09:05

Az emésztőrendszer mellett a bőrünk is hálás lesz nekik! 

Általában parányiak és alig észrevehetőek, mégis hatalmas erő lakozik bennük. Bár eddig leginkább a táplálkozásunkban fejtették ki áldásos hatásukat, az AVON új Nutra Effects termékcsaládjának köszönhetően ezentúl a fürdőszobánkban is helyet követelnek maguknak.

Ezeki különlegessége a természetben előforduló összetevőkben rejlik, mint a chia-, papagájvirág- vagy a gránátalma-magkivonat. Napjainkban egyre több nő keresi a természetes összetevők jótékony hatásán alapuló arcápolási készítményeket, és teszi le a voksát amellett, hogy a szépség az egészséges bőrnél kezdődik. Ezzel párhuzamosan az márka kutatói és tudósai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a legmodernebb és leghatékonyabb összetevők segítségével kínáljanak megoldást a különböző bőrporblémákra és igényekre.

Ennek eredményeképpen új korszak köszönt be az új parabén-, ftalát, és színezőanyagmentes termékcsalád érkezésével. A természet forrása. A chia, más néven azték zsálya igen nagy népszerűségnek örvend a világ számos táján, de hazánkban is egyre többen fedezik fel áldásos hatásai miatt. „Kevesen tudják, de a Chia mag saját súlyának tizenkétszeresét képes magába szívni, így képes tökéletesen hidratálni és kisimítani a bőrt, miközben feszesíti és a ráncokat is csökkenti”- mondta Istenes Kata, a márka bőrápolási szakértője. „Az arcápolási termékeket aktív összetevőkkel dúsítottuk, melyek a magkivonatok, a vitaminok, esszenciális zsírsavak és antioxidánsok megfelelő arányú kombinációjával táplálják bőrünket és segítik élettel telibbé varázsolni azt”- tette hozzá a szakember.

Ezen túl további különleges összetevők is megtalálhatóak az egyes termékekben, mint például a papagájvirág- vagy a gránátalma magkivonat. Természetes táplálék az érzékeny bőrnek is, sőt minden bőrtípusra találhatunk arcápolót, a vízhiányos bőrtől kezdődően, a fakó bőrön át egészen az időskori ráncok enyhítéséig. Mivel a termékek allergológiailag teszteltek, így alkalmasak az érzékeny bőr ápolására is, ráadásul ftalát-, és parabénmentesek, illetve nem tartalmaznak színezéket sem. 

 

 

(Forrás: hazesotthon.hu l biokalauz.hu | Kép:pixabay.com)