Jump to content

Légy fitt a gyógynövények erejével!

2018. 11. 08. 12:00

Az őszi újrakezdés a pihenős-meditálós hónapok után ismét nagy lendületet igényel tőlünk. Ezek a hónapok talán a leginkább aktívak az évben, telve felfrissült energiákkal vágunk bele új terveink megvalósításába. Ősszel még akkor is aktívak vagyunk, amikor pihenünk, ilyenkor friss levegővel, gyönyörű színekkel, feledhetetlen aromákkal csábít a természet: mozgásra, sportra, cselekvésre.

Szépségünk is megújul és megváltozik az őszi hónapokkal, színesebben, változatosabban öltözünk, aktívabban szépítkezünk, ápoljuk magunkat. Még izgalmasabb és vitálisabb lesz az ősz, ha a gyógynövények erejét hívjuk segítségül, melyek a hajápolástól a testápolásig minden téren szépítenek, és támogatnak bennünket.  Nem csak a munkában, a természetben, az edzőteremben, vagy jógaklubban is újraindul ősszel a szezon. Még nagyobb igényünk van arra, hogy könnyű, minden nap is használható szépítő szerek lapuljanak fürdőszobánk polcain. Szeretnénk a hajnali indulás ellenére ápoltan belibbenni az irodába, vagy edzés után kilibbenni az edzőterem ajtaján.

Gyógynövényes szépségápoló tippjeink őszre!

Gyógynövényekkel a fitt és fiatalos hajszálakért
Szeretnéd átélni a hajápolás új korszakát? A habsamponok légiesen szépítenek, miközben dús hatóanyagokkal kényeztetnek.

Nyírfa&Moringa hajsampon hab: egy finom hab, mely selymessé teszi a hajszálakat, és gyengéden tisztítja a száraz hajat is. Minimális terheléssel és maximális hatóanyagfelvitellel éri el látványos szépítő hatását. Bíbor kasvirág kivonattal és moringa olajjal varázsolja erővel telivé, és lágyan suhanóvá az őszi hajszálakat. 

Csalán& szalmagyopár normalizáló samponhab: egy könnyű samponhab, ha hajlamos zsírosodni a hajad. Szalmagyopár, pálmarózsa, cédrus illóolajjal, B5-vitaminnal gondoskodik róla, hogy hajszálaid végre fellélegezhessenek. Kíméletes tisztító hatóanyagai miatt akár mindennapi használat esetén is meggyőző megjelenést biztosít. 

Bio bojtorján-komló samponhab: a normál és száraz hajszálakat is kíméletesen kényezteti. Komlóval, apróbojtorjánnal, B-vitaminokkal építi egészségessé és ragyogóvá a hajkoronádat, támogatva a fejbőr és a hajszálak egészséges növekedését is.

Üdén, ápoltan, gyógynövényesen
Gyógyító virágok, kivonatok illatában fürdőzni: ez maga az ősz, hogy terített asztalán dúsan kínálja aromás büszkeségeit. Merítkezzünk meg benne tetőtől-talpig, hogy megerősödve, egészséget sugárzón sétáljunk a hidegebb évszakokba. 

Bio echinacea kézápoló krém: extrém száraz, érzékeny a kézfejed? Íme, az igazi! Egy komplex bőrápoló, és tápláló krém, mely gyógynövény kivonatokkal és bőrtápláló tamanu-, jojoba-, szezám-, olajokkal, kakaóvajjal erősít meg,  E-, B5-, C-vitaminokkal, allantoinnal, és a bíbor kasvirág-, körömvirág-, homoktövis-, valamint citromfű kivonatával kényeztet. Lenmag, zab kivonatával hidratál.

Mimóza age control testápoló olaj: Megfürdőznél a fiatalság olajában? Nos, ez már nem lehetetlen. Íme az olaj, mely a fiatalság titkát rejtegeti. Kellemes bőrérzetet adó, könnyű olajkeverék, amely rendkívül gazdaságos. Bőrtápláló, bőrselymesítő, könnyen felszívódó olaj, melynek titka, hogy a bőr regenerációját támogató esszenciális zsírsavakban és lipidekben gazdag, komplex össztetételű. Még hatékonyabbá teszi, hogy E-vitamint és antioxidáns gyógynövények kivonatát is tartalmazza. Kiváló segítség a száraz, hámló lábszárak , könyök, kar ápolására, ha zuhanyozás, törölközés  után közvetlenül bemasszírozzuk a bőrbe.

(Forrás: biokalauz.co.hu | Kép: pixabay.com)