Jump to content

Gwyneth Paltrow bioételeknek is köszönheti fantasztikus alakját

2013. 12. 27. 17:10

Vannak olyan hírességek, akik egyfajta varázserővel vannak megáldva, amely képessé teszi őket arra, hogy pár héttel szülés után nádszál karcsún, szűk farmerükben villogjanak. Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow is közéjük tartozik, hiszen két gyermeke születése után alig pár hét alatt visszanyerte fantasztikus alakját. A legtöbb súlyfelesleggel küzdő, hat hónapos csecsemő anyukája úgy gondolja, soha nem lesz olyan alakja, mint a terhessége előtt. ennek érdekében sokan fogadnak fel személyi edzőt, táplálkozási tanácsadót és teljes munkaidős dadát. Ezek az emberek minden erejükkel azon dolgoznak, hogy a hírességekhez hasonlóan, mihamarabb újra a legjobb formájukat hozhassák megbízójukat.

Azonban a gyermek érdekében kerülni kell a túlzott fogyókúrát, és a napi energia bevitelt is 1500-1800 kcal körül kell tartani. Ezzel többek között elkerülhető a fáradtság és az ingerlékenység.

A legtöbb szakértő abban is egyetért, hogy ahhoz, hogy a legtöbb kilótól meg tudj szabadulni, egyszerre kell összpontosítanod a diétára és a testmozgásra. A 41 esztendős színésznő, Gwyneth Paltrow szülése után ragaszkodott ahhoz az elvéhez, hogy nem fogyókúrázik, mert egy igazi tejgyárnak érezte magát. Ennek ellenére arra mindig figyelt, hogy egészséges bio élelmiszereket egyen és bőségesen fogyasszon vizet.

Az orosz és holland ősökkel is bíró színésznő szerint sokaknak szüksége van egy jól felépített diétás tervre és egy kellően megfizetett táplálkozási szakértőre, aki ellenőriz minden egyes kalóriát.

A Hetedik, és a Vasember filmek főszereplője - aki 1998-ban a Szerelmes Shakespeare című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott - mindkét gyermeke születése után hetek alatt visszanyerte, és azóta is tartja fantasztikus eredeti alakját.

Fotó: neszeszer.blog.hu/

biokalauz.hu/wellnesscafe.hu