Jump to content

A Született feleségek sztárja is elektromos autóra szavaz

2014. 01. 15. 11:49

A gyönyörű amerikai színésznő, Eva Longoria is beállt a sorba, és ő a következő sztár, aki elektromos autót vásárolt magának. Ez a bizonyos autó a hollywoodi sztárok körében is oly népszerű Tesla Model S elektromos négykerekűje. A tisztajovo.hu korábban már több alkalommal is beszámolt arról, hogy Amerikában egyenesen divattá vált az elektromos autók vásárlása. Ilyennel jár a hollywoodi sztárok közül többek között Ashton Kutcher, Morgan Freeman és Alyson Hannigan is.

Talán semmilyen meglepetést nem okoz, ha eláruljuk, hogy Legutóbb a világhíres Született feleségek néven futott sorozatból ismert Eva Longoria döntött úgy, hogy ezentúl rendszeresen a Tesla „zöld” járművével fog közlekedni, amiért egyenesen megőrül.

A mexikói származású, Golden Globe-díjra jelölt amerikai színésznő, legismertebb szerepe Gabrielle Solis az ABC csatorna sorozatában, a Született feleségekben. Volt férje Tony Parker kosárlabdajátékos. 1998-ban megnyerte a Miss Corpus Christi szépségversenyt. A texasi A&M Egyetemen diplomázott kineziológia szakon. Miután elvégezte a főiskolát, elindult egy tehetségkutató versenyen, aminek köszönhetően Los Angelesbe került és hamarosan felfigyeltek rá.

A márka 2012 óta gyártja az 5-ajtós elektromos autóját, mely összesen 416 lóerő és 600 Nm-es nyomaték leadására képes. Az elektromos motornak hála az autó 4.2 másodperc alatt éri el a 100 km/órát. Budapesten jelenleg két ilyen modell közlekedik.

Ugyanakkor a Tesla Model S nem csak gyors és tiszta üzemű, veszettül biztonságos is. A villanyautók nem csak környezetünkre, egy baleset esetén utasaikra is a többinél jobban fognak vigyázni. Nem a Tesla Model S ugyanis az egyetlen igencsak biztonságos villanyautó, a legnépszerűbbnek számító Nissan Leaf is kimagaslóan jó, 5 csillagos minősítést adó eredményeket ért el.

Fotó: freedigitalphotos.net

biokalauz.hu/tisztajovo.hu