Jump to content

Drew Barrymore biogyümölcsnek köszönheti a szépségét

2014. 01. 17. 17:01

Egy amerikai étkezési tanácsadó, Kimberly Snyder jött rá, hogyan hatnak az egyes ételek a pattanások vagy a szemráncok megjelenése ellen. Tanácsait a legnagyobb hollywoodi sztárok követik.A fiatal kora ellenére méltán elismert étkezési tanácsadó, megfejtette a titkot, hogyan hat a hagyma a pattanások vagy a banán a szemkörnyéki ráncok kialakulása ellen. A hollywoodi sztárok egyik legismertebb egészségügyi-, fittségi- és táplálkozási tanácsadója, Kimberly Snyder most dobta piacra legújabb könyvét, The Beauty Detox Food címmel. Ebben 85 receptet javasol, amik segítenek a hölgyek szépségének ápolásában. Ugyanakkor az egyébként gyönyörű hölgy úgy véli: a szépség valóban belülről fakad.

Aki Snyder diétáját túl erősnek tartja vagy nem ehet laktózt, sem glükózt, azok kizárólag biogyümölcsökből és zöldségekből is táplálkozhatnak. A starity.hu cikkéből kiderül, extra szépségápolóként az ananászt is ajánlja, hiszen felgyorsítja a szervezetben a kollagén termelődését.

A kellemetlen és csúnya aknik és pattanások ellen a hagyma segíthet, hiszen megkönnyíti a bőr méregtelenítési folyamatait. A banán pedig kálcium- és biotin (B7)-tartalma miatt segít megelőzni a szemkörnyéki ráncok kialakulását.

Kim biztosan tudja, hogy milyen fontos a szépség és az egészség megőrzése, hiszen olyan sztárokat segít, mint a magyar származású édesanyával bíró Drew Barrymore, vagy Olivia Wilde, Dita von Teese és Owen Wilson.

Fotó:fler.hu/

biokalauz.hu/starity.hu