Jump to content

Angelina Jolie bioételekkel tartja csúcsformáját

2014. 03. 17. 17:24

Angelina Jolie-t sokan a világ egyik legszebb színésznőjének tartják, míg mások szerint kórosan sovány. Egy biztos, fantasztikus alakját számos diéta kipróbálásának és a bioételeknek köszönheti, ennek ellenére ő mindig kövérnek érzi magát. Nem véletlenül tartják számon a világ legszebb női között, és nem véletlen, hogy a média minden lépését követi.

A 39 esztendős Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, a szerepek mellett fotómodell, író, producer, filmrendező, és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) különmegbízottja, korábbi jószolgálati nagykövete.

Számos feledata mellett szinte mindig bombasztikusan néz ki. Ez nem véletlen, hiszen néhány felszedett kilócska pillanatok alatt elvesztett szerepekben és gázsimilliókban mérhető károkat okozhat számukra.

A hatgyerekes családanyává avanzsált szépség csak teljes értekű, kevéssé feldolgozott bioételeket fogyaszt, legtöbbször párolt, sovány húst eszik zöldséggel, szójatejet iszik. Emellett teljesen lemondott a koffeinről és a cukorról.

A „gyertyafényes diéta” elkötelezett híve, vagyis csak olyan helyiségben ül asztalhoz, ahol tompa a világítás. Ülve, nyugodt tempóban étkezik, nem fordulhat elő, hogy állva, sietve kapkodná be az ebédet vagy a vacsorát. Mindezt természetesen kőkemény edzésprogram egészíti ki. Vannak, akik szerint veszélyesen sovány, ő azonban a legtöbbször mégis túlsúlyosnak érzi magát.

Fotó:fler.hu/

biokalauz.hu/csajokmagazin.hu