Jump to content

Bódi Sylvi nappalra csak biokozmetikumot használ

2014. 03. 17. 16:53

Kevés modellről mondható el, hogy jót tesz neki az idő múlása. Bódi Sylvire ez igaz, hiszen 32 évesen csúcsformában van. Az egykori playmate alakja tökéletes, bőre, haja ragyog és szebb, mint valaha, pedig szeret jókat enni, de csak egészséges élelmiszereket fogyaszt. A kilencvenes évek végén szinte minden szépségverseny első helyét begyűjtő modell elárulta, soha nem drogozott, nem dohányzott, alkoholt is csak baráti körben iszik és csak alkalmakkor. A szépségápolással sem foglalkozik sokat, reggel három percet tölt el a tükör előtt.

"Tonikozom a bőrömet és nappali bio kozmetikumokat használok. A belső hidratálásban hiszek, sok ásványvizet iszom, hogy ne száradjon ki a bőröm. És arra is odafigyelek, hogy egy nap legalább 8 órát aludjak" - mondta a gyönyörű modell.

15 éve vegetáriánus, időnként csinál különböző tisztítókúrákat. Az idén nyáron például öthétig majdnem teljesen nyers ételeket evett. A tisztítókúra alatt lehetett tejtermékeket, cukrot, tojást, finomított lisztből készült dolgokat fogyasztania, és alkoholt sem lehetett inni.

Mint elmondta, rengeteg gyümölcsöt, barnarizst, teljes kiőrlésű tönkölybúzából készült kenyeret evett, ennek ellenére jóízűen tudott így is táplálkozni. Viszont megérte , hiszen a kúra végén bőre feszesebb, haja sokkal fényesebb lett.

Az 1981-ben született Bódy 1996-ban lett Magyarország tini szépségkirálynője. 1996-1999 között minden szépségversenyt megnyert, amelyen elindult. A Miss Hungary szépségversenyen 3. helyezett lett, a Miss Európa versenyen beválogatták a 6 legszebb lány közé.

2002-ben megválasztották az Év Playmatejének. Több címlapon szerepelt. 2009-ben létrehozta több magyar celebbel a Covergirls márkát.

fotó: femina.hu/

biokalauz.hu/kiskegyed.hu