Jump to content

Szupermodellek titkos diétái

2014. 04. 09. 13:44

Szépek, sikeresek, és a kilókkal sincsenek gondjaik. Napjaink szupermodelljei szinte mindenben az élen járnak, akár szerződéseiket, a bankszámláikra érkező összegeket, vagy tökéletes alakjukat nézzük. Ugyanakkor valamennyien más és más módon őrzik alakjukat és fittségüket. Amíg az egyik a zöldségben és a gyümölcsben hisz, a másik csak bioételeket fogyaszt. Miranda Kerr, Orlando Bloom felesége kizárólag bio ételeket fogyaszt, illetve a vércsoport-diétát követi. Ezen kívül igyekszik lúgosítani a szervezetét, szűrt vizet iszik, és többnyire friss élelmiszert eszik. A húst sem mellőzi teljesen, de saját bevallása szerint ebből nagyon kevés kerül az asztalára.

Arra is kiemelten figyel, hogy alacsony glikémiás indexű ételeket fogyasszon. Ezektől nem szökik fel olyan gyorsan a vércukorszintje, így később lesz éhes. Az ausztrál szépség emellett 13 éve jógázik, de edzéstervébe beletartozik a boksz, a futás és a súlyzós gyakorlatok is.

Miranda a Victoria's Secret első ausztráliai modellje. A Buddhista vallás híve, és támogatja a WWW állatvédő és a Children International gyermekvédő szervezeteket. A models.com toplistája szerint idén is a világ 4. legszexisebb modellje.

A német szupermodell Heidi Klum nincs könnyű helyzetben, ugyanis négy gyermeke mellett ugyanúgy figyelnie kell világhírű férjére az énekes Seal-re, a karrierjére, mint a megfelelő táplálkozásra. Ennek érdekében elsősorban halat, sovány húst és némi tejterméket fogyaszt, míg a zöldség és gyümölcs naponta többször is tányérjára kerül. Ugyanakkor a fehér ételektől - cukor, tészta, fehér kenyér - viszont óvakodik.

A brazil szépség Gisele Bündchen - mellesleg Tom Brady felesége - ugyan imádja a pizzát, a hamburgert és a sült krumplit, de tudja, hogy ezeket a „bűnös” ételeket csak nagyritkán eheti. Ha mégis, akkor többnyire önmaga készíti el, így ő gondoskodhat a friss zöldségekről, és hús helyett májról, aminek kisebb a zsírtartalma, viszont több vas van benne.

fotó: hotdog.hu forrás:biokalauz.hu/presztizsstyle.hu