Jump to content

Biogazdaságot tervez Vadon Jani

2014. 04. 23. 13:50

Néhány napja egy 50 négyzetméteres kert épült a Blaha Lujza téren a reggeli csúcsban útnak indulók legnagyobb meglepetésére. A park telepítésében Janicsák Veca és Vadon Jani  is résztvett. Testhezálló feladat volt számukra a kertészkedés, ugyanis kedvelik a természetet és szívesen mozdulnak ki a szabadba. A 44 esztendős televíziós és rádiós műsorvezető – aki egyébként vegetáriánus - a jövőben kizárólag azokat a zöldségeket szeretné enni, amit otthon megtermel. A jelenlegi leghallgatottabb reggeli rádióműsor, a Class FM-en hallható Morning Show műsorvezetője elmondta, nagyon örül, hogy végre egy kis életet tudtak lehelni a kopár térbe.

„Egy cseresznyefákkal díszített kertet csináltunk, ami kertvárosi gyerekként nekem egy testhezálló feladat, és még a koránkelés sem volt gond" - mondta a StoryOnline-nak Jani. Elárulta, korábban hosszú időn keresztül termesztettek haszonnövényeket a családdal. Mindent megtermeltek otthon, ami kellett nekik a paradicsomtól a káposztáig, és egy kis szünet után most újra efelé haladnak.

„A távlati célunk egy otthoni mini biogazdaság, mert miért mennénk el szupermarketekbe vásárolni, ha mi is elő tudjuk állítani a számunkra szükséges zöldségeket?" - tette hozzá a műsorvezető.

A 44 esztendős televíziós és rádiós műsorvezető dolgozott az egykori Z+ zenetévénél Sebestyén Balázzsal, ahol a Zúzda c. metálzenei műsort vezette, később a Radio Deejay műsorvezetője volt. Sebestyén Balázzsal a későbbiekben is dolgoztak együtt a televízióban, 2008-ban a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóság-showt vezették együtt, majd 2009-ben Kalandra fal! című sztárvetélkedőt. Jelenleg az RTL Klub Széf és Kész átverés című műsorainak szerkesztője, és a Class FM rádió reggeli műsorvezetője Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc mellett.

foto:origo.hu forrás:biokalauz.hu/storyonline.hu