Jump to content

Méregtelenítéssel és biotáplálkozással tartja bombaformáját Polyák Lilla

2014. 05. 16. 14:49

Polyák Lillát kamaszkorától kezdve érdekelték a különböző táplálkozási irányzatok. A roppant csinos és népszerű színésznő többek között ennek is köszönheti kirobbanó formáját. Még a tavasz elején egy különleges Neera pálma-és juharfaszirup méregtelenítő kúrába kezdett, hogy testileg és lelkileg megújulva vághasson bele tavasszal a munkába. Emellett a színésznő mindig is odafigyelt arra, milyen ételek kerülnek a családi asztalra, így nem meglepő, hogy férjével Homonnay Zsolttal együtt elkötelezett hívei a biotáplálkozásnak.

Polyák Lilla évente kétszer-háromszor tart méregtelenítő kúrát, főleg a tavaszi időszakban fontos ez számára. Úgy gondolja, mivel az ember sokszor nem igazán tud odafigyelni az életvitelére, főleg egy feszített munkatempó mellett, a méreganyagok felgyülemlenek és ilyenkor fontos, hogy megtisztítsuk a szervezetünket.

Neki és férjének, Homonnay Zsoltnak is nagyon bevált a Neera méregtelenítés, amelynek alapja a Neera pálma-és juharfaszirup, cayenne bors, frissen facsart citromlé és persze ásványvíz! A Mary Poppinsban is emlékezeteset nyújtó színésznő elmondta, van rövidebb illetve egy hosszabb, 10 napos verziója is.

A kúra alatt csakis ezt az italt lehet fogyasztani, azonban a pálma-és juharfaszirup cukortartalma biztosítja az állandó vércukorszintet, illetve stabilizálja is azt, így megakadályozza azokat a rosszulléteket, melyek más léböjtkúráknál gyakran felmerülnek.

A színésznő elárulta, már elég korán elkezdték érdekelni a különböző táplálkozási irányzatok, és nem titkolja, ez azért lehet, mert elég hízékony alkat, minek köszönhetően gyerekkorában nagyon sokat küzdött súlyproblémákkal. Ahogyan felnőtté vált, jobban elkezdett odafigyelni a táplálkozásra, főleg amikor 3 évig Németországban dolgozott.

Fotó:life.hu forrás:biokalauz.hu/lifemagazin.hu