Jump to content

Madonna hogy tartja csúcsformáját?

2014. 05. 29. 13:08

Manapság a tévéműsorokból és a lapok címoldalairól is ömlenek ránk a sztárok. Ezekben a médiákban akár a vörös szőnyegen, akár egy koncerten, vagy csak nyaralás közben mindig szépek a sztárok. Tökéletes haj, tökéletes alak, gyönyörű, egészséges kisugárzás. Ez azonban csak a végeredmény, a hegy csúcsa, de az idáig vezető út sokszor nehézkes és hosszú ideig is eltarthat. Naponta edzenek, gondosan odafigyelnek étrendjükre, számos szakértő segítségét igénybe veszik, és a „tökéletességhez”, számtalan dologról lemondanak.

Gwyneth Paltrow például rengeteget diétázik azért, hogy szerencsés formáit megőrizze. Ezen belül is a makrobiotikus diétát alkalmazza rendszeresen, étrendjének nagy részét a friss zöldséget alkotják, ezen kívül pedig sovány húsokat és barna rizst fogyaszt. A cukrot és lisztet egyáltalán nem eszik semmiféle formában.

Kate Hudson terhessége alatt közel 30 kilogrammot hízott, de mindössze négy hónap alatt visszahozta csúcsformáját. Elsősorban a fehérjében gazdag, diétás étrendre esküszik, de ehhez kellettek a kemény edzések és az édességről való teljes lemondás.

Claudia Schiffer a húsmentes étkezésre esküszik és napközben csak friss gyümölcsöt fogyaszt, melyek közül leginkább a piros szőlőt szereti. A gyönyörű német szupermodell, vacsorára is csak zöldségeket, általában párolva, vagy salátaként elkészítve fogyaszt.

Madonna – aki mellesleg már több, mint 50 éves - korához képest mesés formáit az astanga-jóga és az étkezés helyességének köszönheti. A gyorséttermeket természetesen messziről elkerüli, és étrendjében csak zsírszegény fehérjékben gazdag bioételek találhatók.

Fotó: telegraph.co.uk forrás:biokalauz.hu/kartc.hu