Jump to content

Az alternatív gyógyászat új útjai

2014. 07. 01. 18:03

A Bioenergetikus által végzett Bioenergetikai és számítógépes Biorezonancia vizsgálat és a bioenergetikai gyógyászat,  a Radiesztézia, a régi és az új korszak bioenergetikusainak a harmonizációt elősegítő módszerei. A modern ember betegsége pedig a Candida gomba -és a savasodás okozta betegségek, a vastagbél - vastagbélrendszer betegségei (pl. parazitózis, bélflóra és székelési problémák→ probiotikumok, Colon-hydro terápia), a Reflux és a nyelőcső betegségei, ill. a reflux VUR betegség.

A Candida gombafertőzés okozta toxicitás és a savasodás kiindulási forrás sok más betegség, és azok tünetei kialakulásában, egyben az immunrendszer és a stressz- tűrőképesség csökkenésében, a gyulladások és az allergia, sőt egyes candida - szexuális problémák létrejöttében is szerepet játszik.

Ezt kell időben felismerni! A Candida gomba okozta betegség, a savasodás, és a bélflóra kezelése közös bioenergetikai munka, helyes bioenergetikai táplálkozás-ismeret, diéta és méregtelenítés, bioenergetikai szemlélet is szükséges az életmód változtatáshoz, a bioenergetikai egyensúly visszaállításához. A Bioenergetikus természetgyógyász, a harmonizáció során személyre szólóan és a szervezet valódi, belső szükséglete szerint állapítja meg a teljes bioenergetikai programot, folyamatos kontroll és támogatás mellett, kiegészítve és támogatva az esetlegesen szükséges orvos-gyógyászati terápiás folyamatot, gyógymódot.

Az ezredforduló elhozta az emberiség, a Föld és magának az egyén számára az Új Energia beáramlását, mely új, magasabb szintű harmonizáló (öngyógyítói) bioenergetikai szemléletet, energia felhasználást-alkalmazást, gondolkodási módot, létérzést, megoldási lehetőségeket jelent mindenki részére, saját magától-saját magának.Az ember Önmaga megismerésének és felfedezésének, egészségének, a testi-lelki-szellemi megújulásának bioenergetikai kulcsa és központja a DNS spirituális szerkezetében van, mely a tudatos szándék, döntés és a fokozatos új Tudatosság - bioenergetikai fejlődés során felveszi önmagába az Új energiát, és ezzel átalakítja, felemeli „Önmagát”, azaz az embert és életútját.

Az új holisztikus természetgyógyászat, a bioenergetikai harmonizáció ennek megfelelően pl. már nem csak az ember aura-csakra-meridián láncolatát segít tisztítani és harmonizálni a bioenergetikai - ill. az öngyógyulási folyamat során, hanem hangsúlyt fektet a dualitásból (régi DNS-kódok) és visszatartó hiedelmekből, szemléletmódokból fakadó energiablokkok feloldására is, hogy könnyebb lehessen az Új Energia felvétele és megélése mindenki számára.

(Fotó:gyogyszernelkul.com)